BOURY BOTTLED

RECIPES

YUZU GIN
SANGUINE GIN
LAVAS GIN
YAKUMI
YUZUCELLO
 

5cl Yuzu gin

10 cl Niet-gearomatiseerde tonic

Garnituren: citroengras, kaffirblad, jeneverbes, gember

5cl Sanguine gin

10 cl Niet-gearomatiseerde tonic, ijs

Garnituren: bloedsinaas, peer, rozenbottel, zoethout

5cl Lavas gin

10 cl Niet-gearomatiseerde tonic

Garnituren: lavas, jeneverbes, venkel, steranijs

5cl Yuzucello

10 cl Niet-gearomatiseerde tonic

Garnituren: citroengras, kaffirblad, rozemarijn, gember, limoen

5cl Yakumi

10 cl niet-gearomatiseerde tonic

Garnituren: salie, kaneel, kumquat, tijm

3 cl yakumi (1)

5 cl appelsap (2)

2 cl citroensap (3)

1 cl witte vermouth (4)

mousserende wijn  (brut)

Basis: mix 1, 2, 3 en 4 en bewaar koel.

Afwerking: schenk de basis in 4 voorgekoelde champagne - of martini glazen en voeg ijsblokjes of schilferijs toe. Werk af met rozemarijn en mousserende wijn. (Hoeveel? Naar uw eigen smaak.)

Recept: Frederik Nerinckx (Sommelier -  restaurant Boury)

 
 
 
 
 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

THE ESSENCE - BOTTLED