
BOURY BOTTLED
RECIPES

5cl Yuzu gin
10 cl Niet-gearomatiseerde tonic
ā
Garnituren: citroengras, kaffirblad, jeneverbes, gember


5cl Sanguine gin
10 cl Niet-gearomatiseerde tonic, ijs
ā
Garnituren: bloedsinaas, peer, rozenbottel, zoethout


5cl Lavas gin
10 cl Niet-gearomatiseerde tonic
ā
Garnituren: lavas, jeneverbes, venkel, steranijs


5cl Yuzucello
10 cl Niet-gearomatiseerde tonic
ā
Garnituren: citroengras, kaffirblad, rozemarijn, gember, limoen


5cl Yakumi
10 cl niet-gearomatiseerde tonic
ā
Garnituren: salie, kaneel, kumquat, tijm


3 cl yakumi (1)
5 cl appelsap (2)
2 cl citroensap (3)
1 cl witte vermouth (4)
mousserende wijn (brut)
ā
Basis: mix 1, 2, 3 en 4 en bewaar koel.
ā
Afwerking: schenk de basis in 4 voorgekoelde champagne - of martini glazen en voeg ijsblokjes of schilferijs toe. Werk af met rozemarijn en mousserende wijn. (Hoeveel? Naar uw eigen smaak.)
ā
Recept: Frederik Nerinckx (Sommelier - restaurant Boury)
